alle omkring Freestyling

Det er alsidig. Det er sikkert. Det er kraftfuld. Det er sikker. Det er glat. Det er tankevækkende. Det er den nye Ford Freestyle.

Den nye Ford Freestyle har fastsat nye standarder. Det bliver indbegrebet af hvad en bil skal være. Det har opnået dramatiske niveauer i viser og giver komfort, alsidighed og sikkerhed, og alligevel Ford Freestyle er helt funktionelle. Det ikke kun kunne transportere passagerer, men det kunne også tage i fragt samt. Dette køretøj har været stillet til rådighed til at tage i en maksimal syv voksne i dens indre. Til sikkerhed har det eksklusive tre-rækken Safety Canopy„¢ side gardin airbag system.

Denne bil er faktisk en af de fem nye køretøjer og crossover produkter, der vil bane vejen for Ford Motor Company’s vision om at levere automobilklubber verden med nye køretøjer. Inkluderet i de fem nye biler er Ford fem hundrede. Ford Freestyle giver også Ford Motor Company en anden fjer i fælles landbrugspolitik på grund af dens evne til at fungere godt med nye dele og power systemer. Dette køretøj har faktisk avancerede transmission trinløs transmission, eller også kendt som CVT. Denne CVT er meget ansvarlig for Ford Freestyle glat shifting, uovertruffen ydeevne og brændstoføkonomi.

Ford Freestyle er meget fleksible. Den har kombineret egenskaber, egenskaber og funktioner af en sport utility køretøj, en minivan og en sedan. På grund af dette, er Ford Freestyle blevet meget ideel og meget valg for familier med en aktiv livsstil. Det har snesevis af siddepladser konfigurationer. Det kan transportere mennesker, gods eller begge dele. Med sæder foldet, kan det tage flere lastrum. Det gør indgang og udgang meget nemt og giver maksimal komfort. Det har en V6 motor for en god præstation. Ford Freestyle også har en sprød og sikker håndtering på grund af sine innovative og Volvo-inspirerede arkitektur med MacPherson struts, coil over bageste chok, aluminium dobbelt stempel front bremsecalipre, rack og pinion styring og en omhyggeligt optimeret suspension geometri.

Som sikkerhed har Ford Freestyle en brancheførende personlige sikkerhedssystem, der omhandler bekymringen for at give sin passagerer beskyttelse. Det kommer med Ford Motor Companys sikkerhed baldakin, som er en eksklusiv, der tilbyder hoved beskyttelse for alle tre rækker af beboerne i side virkninger såvel som i overgange industri. Bilen har også en omfattende computer crash modellering. Dette giver sikkerhedsingeniører at optimere køretøjets energi forvaltningsstrukturer.

giver Ford ejere, kunder og aficionados den bedste værdi for Ford bildele online. Det er en af internettets mest kraftfulde og avancerede Autodele shopping systemer. Interesserede parter kunne simpelt hen gennemse igennem Ford dele Online shop og søge efter kvalitet Ford Freestyle dele og andre Ford dele og tilbehør, der kun en Ford fortjener. Ford dele Online har en sikker og fortrolig bestillingssystem så kunder er meget beskyttet mod enhver form for manipulation eller svig. Ford dele Online opfylder effektivt hundredvis af Ford bil dele ordrer hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.