EBay

Hvis du granske Ebay en masse, vil du se en masse medlemmer sælger hjemmeside virksomheder. Ofte reklamer disse som “Nøglefærdige”, de hævder, at stedet har været at gøre X dollars om måneden for tidligere X måneder. Virksomhederne omfatter udløbet domæne navn søgninger, online auktionswebsteder, kredit reparation sites, dating og voksne websteder, osv. Tag et kig på den aktuelle bud eller priser – $1,99? Hvad giver? Hvis dette websted er at tjene penge, hvorfor skulle de ønsker at sælge den??? Her er nogle tips til at undgå at købe en spild af tid.

Tag et kig på gebet benævne. Lave en Google-søgning for det. Viser det? Husk på hvor længe sælgeren hævder Sitet har været i branchen. Gå til Internic og gøre en Whois på domænenavnet… hvor lang tid har det eksisteret? Chancerne er mindre end en måned.

Er der nogen bud på det? antallet af bud er generelt en god indikator på hvordan legit denne “business” er. Hvis der er kun 25 minutter tilbage på auktionen, og der er et bud på en meget lav dollar beløb, denne ene mest sandsynligt en hund. Hvis det er op til 25 minutter og der er 60 bud på det op til 500 dollars, er det mest sandsynligt en keeper.

Bevis for indkomst. Nogle sites viser et skærmbillede af deres betaling processor. Besøg hjemmesiden. Er betaling processor det samme? For eksempel, er skærmen skudt på Ebay fra 2Checkout, og Paypal er den eneste betalingsmetode på webstedet? Lugter muggent til mig.

De fleste af disse websteder hævder at være “100 procent brugerdefinerede hånd kodet af erfaren udviklere”. Gøre nogle Google for “website skabeloner”. Kig gennem nogle af de steder, der tilbyder webskabeloner til salg. Du vil sandsynligvis køre på tværs af udformningen af det websted, der er til salg. Se kilden til det websted, der er til salg – du kan finde, at sælgeren har glemt at fjerne koden kommentar, der hedder, at “dette websted blev udviklet af “. Der er faktisk hjemmesider at sælge turnkey web virksomheder specielt til salg på Ebay, og de bruger disse skabeloner hele tiden, igen og igen.

Hvis du er stadig skeptisk, e-mail til sælger med dine spørgsmål. Hvis dette websted er virkelig på op og op, vil de være ærlig. Hvis ikke, de vil undvige dine spørgsmål som en kugle.

Endnu en ting at overveje: ofte disse websteder vil komme med “Snavs billige Web Hosting”, for noget som $6.99 per år. Tænker om det – vil en ægte e-handel websted, der fik tonsvis af trafik og salg stole på lavestbydende webhosting? Nope.

Nu, få ikke mig forkert – der er nogle gode web virksomheder tilgængelige fra tid til anden på Ebay… men med tilgængeligheden af så mange gratis hjemmeside scripts og skabeloner, synes de at være få og langt imellem. Caveat Emptor, mine venner – Lad køberen, pas på.

Men, hvis du ønsker at lære mere om kører en reel ebay business og sælger ægte varer og gøre god salg,

Tag et kig på dette site, “ebay auktion software” til at finde nogle gode tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.